relatietherapie, zin, leven, huwelijk, relatiecoach, relatiehulp, christelijke hulpverlening, huwelijkscrisis, weddingcoach, therapie, zingeving, begeleiding relatietherapie, zin, leven, huwelijk, relatiecoach, relatiecoaching, relatiehulp, christelijke hulpverlening, huwelijkscrisis, weddingcoach, therapie, zingeving, begeleiding

 

Levensvragen

 

Zin in leven hebben heeft te maken met zin vinden in het leven. Waarom leef ik? Voor wie leef ik? Het zijn vragen die meestal ontstaan wanneer je een verlies hebt geleden in je leven. Verlies van werk, een partner, kind, je gezondheid. Het zijn momenten in het leven die de vraag naar de zin van je leven doet opkomen. Sommigen komen hier niet uit en dan kunnen er gevoelens van depressie en lusteloosheid ontstaan. Zo kan onverwerkte rouw levensproblemen geven.

 

In de gesprekken die we voeren gaan we samen op zoek naar wat u energie geeft en waar u nieuwe zin uit kunt halen. Door uw levensverhaal te delen ontdekken we samen uw kracht(bron) en waarden in het leven. Dit kan u verder op weg helpen naar een nieuw perspectief.

www.zinleven.info © 2007 • Privacy Policy •